ŞEHİT MEHMET ÇAPAR İLKOKULU
Sayanlar Mahallesi Hasköy/MUŞ

VİZYON

Geçmişiyle barışık; minik adımlarla geleceğe yürüyen, yenilikçi, örnek alınan okul olma yolunda; • Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, • Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, • Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, • Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, • Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.

MİSYON

• Çocuklarımızın yaparak, yaşayarak eğitimlerini sağlamak. • Eğitimcilerin bilimi ve aklı kullanarak uygun eğitim ortamları oluşturarak, sürekli eğitim anlayışı ile çocuklarımızı milli kültür ve ahlak anlayışı içinde ilköğretime ve hayata hazırlamak. Okul öncesi eğitimin öneminin kavratılması, yaygınlaştırılması sağlamak, çocukların gelişiminde ailelere rehberlikte etkin olarak ve sürekli işbirliği yaparak kalitenin artmasında varlığımızı ortaya çıkarmak için varız.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

08:40 -14:30

kalorifer